Info

2.jpg

OM MEG:

Det er jeg som er June. Den maidagen jeg ble født i nittenåttini gikk folk i tog av glede, feiret med kake og sang, de veivet med flagget og ropte «hurra». Det er helt sant.

Jeg kommer fra Mausund, en liten øy i Sør-Trøndelag, og bor nå på Frøya, en litt større øy i Sør-Trøndelag. Har også bodd i Trondheim, Bodø, Tromsø og Tallinn i Estland.

Eirik og jeg møttes da jeg var førsteklassing på videregående og vi har vært kjærester siden den gang. Det har vært mange år i avstandsforhold, men nå har vi vært samboere siden 2013 og jeg tørr påstå at det går ganske så bra. ♥

Bodø var studiebyen min hvor jeg skaffet meg en bachelor i barnevern. Jeg er altså barnevernspedagog, men har ikke jobbet som det (enda). Etter studietiden jobbet jeg som støttepedagog i en barnehage i Tromsø i ett år før jeg og Eirik flyttet tilbake til Frøya. Lever nå A4-livet med samboer, fast jobb, hus med sjøutsikt og en katt ved navn Vesper.

Jeg jobber som miljøterapeut i et bofellesskap for funksjonshemmede voksne. Man kan vel si at jeg har havnet på villspor fra det jeg har utdannet meg som – «problemet» er bare at jeg trives så veldig godt i jobben min. Men målet er å jobbe med barn igjen en dag.

Planen var å jobbe i barnevernet eller i en barnevernsinstitusjon, det var derfor jeg ble barnevernspedagog, men da vi flyttet til Frøya med under 5000 innbyggere så var ikke det aktuelt lenger. Ikke nå. Men jeg trives veldig godt med å være miljøterapeut, og etter året som støttepedagog fikk jeg mer lyst til å jobbe med barn med funksjonshemming. Det å jobbe med hele mennesket, tilrettelegging og særlig alternativ kommunikasjon for de som ikke har språk liker jeg veldig godt.

OM BLOGGEN:

På denne bloggen deler jeg bilder, ikke så mye tekst, mest bilder. Jeg liker å fotografere alt og ingenting, og jeg har (igjen) et mål om å bli flinkere.

Min første blogg startet jeg i 2006, og har holdt på sporadisk siden den gang. Jeg har opprettet og slettet blogger utallige ganger. Nåværende blogg – Hei, jeg heter June – har eksistert siden 2013, og jeg tenker at denne skal få ha livets rett.

Som sagt så lever jeg A4-livet og denne bloggen vil altså preges av det, men innimellom dukker det opp noen konserter og fine turer som jeg vil vise frem bilder av, ett og annet oppussingsprosjekt i huset eller en fotoshoot med den rare katta mi. Og hverdagene og livet, og masse, masse bilder.

FØLG:

Instagram

Bloggens facebookside

Bloglovin

1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s