Trilleturer i høstluft

Alt det ruskete været som har vært i det siste har ført til mye innesitting. Så de siste dagene har det vært godt å endelig få gått på noen ordentlige trilleturer. Få en miljøforandring, puste frisk luft, se på de fine høstfargene. Tidligere i uka humpet vi oss opp til trimhytta på Nesset på en traktorvei som ikke er helt barnevognvennlig, men det går sånn akkurat, og været var så fint og Ulrik koste seg på platten utenfor hytta.

Her hvor vi bor så har vi ikke gangvei, og å gå med barnevogn på hovedveien er ikke akkurat hyggelig. Likevel har jeg ikke vært flink til å ta den 5-minutters bilturen til «sentrum» for å trille der. Det vil si, vi drar dit for å gå på butikkene og på kafé og på besøk og sånt, men trilleturene har vi ikke tatt der ofte, av en eller annen grunn. Men i dag gjorde vi det! Trilletur til Hammarvatnet på Steinalderstien. Kort, men godt. Og man slipper å være redd for trailere rundt svingen, det er jo ganske fint.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a1 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s