Oppussing: fire stoler, fire farger

Mitt siste maleprosjekt var kjøkkenkroken vår. Bordet er ett vi har kjøpt brukt og billig. Vi brukte voksduk på det en stund, frem til jeg fikk samlet nok ork til å begynne på dette maleprosjektet. Stolene er ikke gamle, men lakkeringen var utrolig dårlig, så alle de fire stolene var slitt som dere ser på bildet her.

Processed with VSCO with f2 preset

Da vi kjøpte stolene for to år siden (tror jeg?) så hadde jeg lyst på fire stoler i fire forskjellige farger. Men det var bare mulig å kjøpe firepakning i én farge, og jeg valgte grå som «passer med alt», akkurat som ALT annet vi kjøpte i den perioden, grått, grått, grått.

Og selv om jeg ville ha forskjellige farger på stolene, så fikk jeg meg ikke til å male helt nye stoler. Derfor ble jeg ikke akkurat lei meg for at stolene ble så fort stygge, da var det jo helt innafor å male dem.

Processed with VSCO with f2 preset

Det ble en hvit stol, en gråblå (pilasterblå), en grågrønn (minty breeze) og en rosa (roseblad). Den rosa ble litt for mørk sammenlignet med resten dessverre, får se om jeg maler den om i en mildere rosafarge senere. Men det er ikke førsteprioritet.

Processed with VSCO with f2 preset

Ulriks tripptrappstol skal få fred fra malekosten min, den er fin som den er.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Hva synes dere?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s