Tanker om permisjonsslutt

Nå er det under fem uker til permisjonstiden min er over. Det skal nok gå fint å begynne å jobbe igjen, men jeg har hatt en så utrolig fin permisjonstid med ungen min, jeg vil ikke at det skal ta slutt! Så jeg stresser nesten litt med å kose meg skikkelig den siste tiden.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg starter i 80% i stedet for 100%. Det blir godt å ha litt mer tid hjemme. Men jeg jobber turnus, og dermed jobber jeg mye kveld (halvparten av vaktene er på dag, halvparten er på kveld) og jeg jobber helg (heldigvis skal jeg jobbe mindre helg nå enn før jeg gikk ut i permisjon). Veldig spent på hvordan det blir.

Når jeg begynner på jobb skal Eirik ha permisjon. Han blir hjemme med Ulrik ut året. Men fra januar blir det en ny hverdag med barnehagestart, og det blir i alle fall spennende! Vi har allerede besøkt barnehagen noen ganger, og Ulrik har så langt funnet seg godt til rette med både unger og voksne, så jeg er i utgangspunktet ikke så bekymra. Men spennende er det likevel!

Planer for resten av permisjonstiden: kose oss masse masse masse, reise til Mausund minst én gang (helst flere), benytte oss av åpen barnehage og fortsette med babysvømming og mammatrim. Åh, jeg kommer til å savne mammatrim’en. Snart må jeg begynne å trene på egenhånd. Ugh.

Reklamer

2 kommentarer om “Tanker om permisjonsslutt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s