Voksduk & lundefugler

Med jevne mellomrom så må jeg ommøblere. Sånn er det bare. Det er ikke sikkert det alltid blir til det bedre, men jeg må liksom prøve likevel.

Untitled
Bordet sto under vinduet før, og under stringhylla sto barskapet (som dere ser lenger ned i innlegget). Så her ble det myye mer gulvplass, og det er ganske godt. Det er jo ikke så stort her, men nå ble det i alle fall litt luftigere enn det var.
Untitled
Kjøkkenkroken ❤ Akkurat nok plass til oss tre, og om vi skulle trenge mer plass, så kan vi dra bordet ut fra veggen og sette til ekstra stol. Kan også ta opp klaffen for å få større bord. Jeg drømmer om et stoooort fint spisebord, men det får bli når vi har større plass. Dette funker nå. Og med en liten fyr som lærer å spise selv, så er voksduk flotte greier, haha. (Stringhylla må få seg en liten opprydding igjen, ser jeg nå…)
Untitled
Stolen til Ulrik ❤
Untitled
Ny grønn plante som ikke har fått seg krukke enda
Untitled
Barskapet har jeg flytta hit. Platespilleren er flytta fra tv-benken til et eget lite bord. Over barskapet skal jeg få på plass Holviks-bildene. Fiskeren kjøpte jeg tidligere i år, og Lundefuglene kjøpte jeg i sommer da de var på salg på Livlige rom. Har også to postkort fra Holviks som jeg ikke har fått rammet inn enda, som dere ser under her.
Untitled
Tromsø og Bodø! Bodø fordi jeg studerte der i tre år, Tromsø fordi Eirik studerte der i fem år, og jeg bodde der i ett år. Vi må ha litt Nord-Norge på veggen ❤
Untitled
Har litt lyst til å få på plass noe oppbevaring på denne veggen. Bytte ut bildehyllene med skap eller hyller av noe slag. Vi får seee, det er så vanskelig å bestemme seg.

Så sånn er det her nå da. Lite tips: Holviks har masse salg på holviks.no. Og om du bor på Frøya så har også Livlige rom salg på både Holviksplakater og andre plakater, verdt å sjekke ut. Jeg er ganske begeistret for Holviks, om det ikke kom tydelig nok frem, haha.

Reklamer

En kommentar om “Voksduk & lundefugler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s