Trøndelagsommer

Vi bestemte oss tidlig for at årets sommerferie skulle bli en rolig og lokal én. Vi har holdt oss innenfor Trøndelags grenser (bortsett fra den helgen vi var på navnefest i Sverige), og det har vært helt supert!

Først reiste vi til hytta på Nerskogen.

Snapchat-107258285

Vi gikk tur i Trollheimen
Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetSnapchat-1261662343

Veien til Jøldalshytta var som å vandre inni et nasjonalromantisk maleri, så utrolig vakkert!

Den dagen det regnet kjørte vi til Oppdal og dro på kafé. Der var det også en gammel landhandel, jeg synes sånt er så fint
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Etter lunsj på Oppdal dro vi tilbake til Nerskogen. Bestemte oss for å ignorere regnet og gå en liten tur likevel.
Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Såå dro vi videre til Røros.
Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Hotellet vi bodde på hadde både ett lite lekeland og spa inkludert i prisen, så det måtte vi selvsagt benytte oss av. Trodde ikke lekeland var noe for en liten tass som ikke har begynt å gå selv enda, men joda – det var visst kjempegøy! Basseng er han godt vant med, så det var selvsagt suksess.

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Og det var sommerferien vår! I tillegg så har vi hatt det veldig fint hjemme på Frøya, det kommer helt sikkert noen glimt av Frøyasommer på bloggen etter hvert.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s