Ulykkeskatten

Så, jeg har tenkt litt på hva i alle dager jeg skal blogge om fremover. Mest sannsynlig blir det mye hverdag, men hverdagen min er Ulrik, og jeg ønsker ikke at bloggen skal handle (så alt for mye) om han.

Men jeg har en annen baby også, som jeg ikke har så store etiske vansker med å utlevere på bloggen; nemlig Vesper.

Og er det noen man kan regne med at ikke forandrer seg så er det Vesper. For Vesper er en ulykkeskatt, og i dag har vi vært hos veterinæren IGJEN for å fikse en bittskade. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger vi har vært hos veterinæren og lappet sammen den stakkars katta vår, men jeg er ganske sikker på at han har brukt opp alle sine ni liv, og litt til.

Processed with VSCO with f2 preset

Og som om ikke skaden er ille nok i seg selv, så har han fått denne bodyen som han må gå med til stingene er tatt. Stusslig!

Stakkars Vesper.

Reklamer

En kommentar om “Ulykkeskatten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s