10 måneder inn i det nye livet

I dag er Ulrik 10 måneder gammel. Det er så rart, om to måneder har vi en ettåring!

Livet er ganske fint. Livet med baby er faktisk enklere enn forventet! Og det er ikke fordi jeg hadde så fryktelig dårlig tro på hvordan dette skulle bli, og det er klart ting er vanskelig til tider. Men alt i alt – så synes jeg vi er heldige. Vi har den beste ungen i verden. ❤

Livet med baby er supert, men det er godt å få tilbake litt av det "gamle" livet mitt også. Forrige uke var jeg og Eirik i Trondheim og så Sondre Justad og Dagny i Borggården – en helt fantastisk konsert. Og om en liten måned skal vi se Gåte (mitt absolutte favorittband) og Wardruna på Storås! Dere som kjenner meg/har fulgt bloggen en stund vet jo at jeg lever for gode konserter, så det å få til slike ting, selv om man har kid, det er gull.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Speaking of det «gamle» livet – jeg har savnet bloggen, og har lyst til å ta den opp igjen! Så får vi se hvordan det blir denne gangen, jeg er jo ganske av og på med dette bloggprosjektet. Gi gjerne en liten lyd i fra deg i kommentarfeltet om du vil, så får jeg se om det fortsatt er noen her! ❤

Reklamer

8 kommentarer om “10 måneder inn i det nye livet

  1. Jeg er her fortsatt! I sommer var jeg faktisk en tur innom øya di. Øyhopping rundt Frøya er fantastisk! Har tilbragt hver sommer på Frøya siden jeg var liten, men har aldri vært mye på øyene rundt. Vokste du opp på Mausund?

    Likt av 1 person

    1. Øyrekka her er jo fantastisk! 😀 Har ikke vært rundt omkring denne sommeren selv dessverre, kun på Mausund. Savner den obligatoriske fish&chips’en på Bogøya, haha! Jeg er vokst opp på Mausund ja – bodde der til jeg begynte på videregående 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s