Ei uke på Mausund

Jeg og Ulrik har hatt en liten sommerferie på hjemstedet mitt i uka som var. Der var det Utihavet-festival og havfiskekonkurranse. Storebroren min og familien var også der, og Eirik kom og var sammen med oss den helgen.

Ulrik har lekt i ballbasseng på barnas dag og vært sammen med søskenbarn og tremenninger. Han har forsket på nykokt krabbe på trappa og hatt kvalitetstid med bestefaren sin.

Bildedryss fra uka coming up:

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Reklamer

4 kommentarer om “Ei uke på Mausund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s