En liten oppdatering

Ulrik er nå to og en halv måned gammel, og jeg begynner å føle at jeg har litt kontroll på livet igjen og at jeg faktisk kjenner dette lille mennesket som jeg tilbringer 24 timer i døgnet med. Det er gøy å se at han vokser og utvikler seg og på en måte blir mer og mer seg selv. Og det er så fint å bli ordentlig kjent med han, og å få stadig mer respons! Åh, han er en fin liten fyr altså 💙

Dersom dere følger meg på insta (@heijegheterjune) så har dere kanskje allerede sett disse bildene, men her kommer de igjen; øyeblikk fra det nye livet mitt:

Denne uroen kjøpte jeg da jeg og Silje var i Tanzania. Et halvt år før jeg i det hele tatt var gravid, lenge før jeg visste at det var akkurat Ulrik som skulle få den, så jeg er glad han liker den, haha!
Processed with VSCO with f2 preset


Processed with VSCO with g3 preset

Enhjørningspepperkaker!
Processed with VSCO with 5 preset

Alternativ bordpynt

Nabolaget

Ulriks første julepynt

Baby i strikkaklær ♥

Trilletur i dagslyset (åååh som jeg gleder meg til lysere dager!)

Håper dere har det fint (dersom det fortsatt er noen som titter innom denne bloggen?) og at dere ikke stresser med jula – den kommer og den går uansett!

Reklamer

6 kommentarer om “En liten oppdatering

  1. For en fining! Jeg elsket barnebarna mine fra første stund (ungene også, men det er leeeeeenge siden :-), men jeg synes de er «best» når de er blitt et par måneder gamle. Da går det an å «ta i dem», også er det så gøy med responsen man får når man snakker/koser med dem 🙂 Ønsker dere ei god jul 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s