Frokostbesøk av padlende tanter

Altså, tantene mine er mest sannsynlig tøffere enn dine. I dag kom de padlende fra Hamarvika til Nesset på frokostbesøk! SÅ hyggelig ♥ Jeg bor jo like ved sjøen, så de padleglade tantene fant ut at de kunne ta sjøveien hit, og få med seg soloppgangen med det samme. Det var en del vind i dag, litt mer enn de hadde forventet, men de kom likevel fram raskere enn beregnet. Ingen leteaksjon nødvendig! Jeg er ganske imponert ♥

Untitled

Reklamer

5 kommentarer om “Frokostbesøk av padlende tanter

  1. Så, moro 😊 Du bor vakkert og midt i leia, men at tantene kommer på at de skal padle på besøk og faktisk gjør det, det er godt gjort! Jeg hadde riktignok en tante som danset Svanens død til hun var bortimot 80 år, det var imponerende, men det slår nok ikke dine tanter 😊😊😊

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s