En oppdatering på (gravid)livet

En vanlig kontroll hos jordmor på mandag endte opp med mistanke om svangerskapsforgiftning og 24-timers blodtrykksmåling. Men det var falsk alarm – på legetimen dagen etter var alle prøver bra igjen. Pjuh. Selv om det er litt slitsomt å være kjempegravid, så hadde jeg ikke så veldig lyst til at babyen skulle bli nødt til å komme ut en måned før termin. Det hadde helt sikkert gått fint, men jeg håper han kan holde seg på plass noen uker til ♥

Men å ha en sånn blodtrykksmåler på seg i et døgn var noe dritt. Og som om jeg ikke sover dårlig nok om natta, så skulle den der vekke meg hver time. Og så var det ikke alltid den fikk tatt gode nok målinger heller, og måtte blåse seg opp tre ganger på rad. Veldig forstyrrende. For å veie opp for det kjipe døgnet så sov jeg typ 13 timer denne natta, haha. Med en del oppvåkninger så klart, men det har jeg blitt vant til.

Jeg kunne sutret mer om hvor sliten jeg er og sånt, men det er det ikke så mye vits i, er det vel? Så over til noe hyggeligere; SE de søte koseklutene jeg har fått av tante Torunn? De har til og med babyens navn inngravert på seg ♥

Design uten navn
Sutrefjes med blodtrykksmåleren + koseklutene

Hadde en plan om å pakke sykehusbag’en denne uka, og med blodtrykksmåleren på slep ble det gjort på mandag, sånn i tilfelle det ble sykehusinnleggelse. Greit å være forberedt, si! Nå har jeg jo heldigvis tid til å se over den bag’en flere ganger, men den skal stå (sånn ca) klar fra nå av, haha.

Neste uke starter permisjonen min! Nå har jeg vært 100% sykemeldt i tre uker allerede, men jeg greier ikke å koble ut jobben helt enda. Har lagt fra meg en del ansvar nå da, har bare noen ting igjen jeg må gjøre, og så skal jeg ta permisjon med god samvittighet. I morgen skal jeg innom jobben en tur igjen, for primærbrukeren min har bursdag! ♥ Da må jeg jo hilse på. Det er plan 1 for dagen. Plan 2 er å kjøpe mer maling. Jepp, for det males fortsatt. Det går treigt, men det går.

Dette ble et fryktelig langt innlegg for denne bloggen å være, gratulerer til deg hvis du kom deg gjennom det. You did good. Takk for meg.

Reklamer

6 kommentarer om “En oppdatering på (gravid)livet

  1. Så bra at det ikke var forgiftning! Skjønner at det var kjipt å ha på seg blodtrykksmåler i 24t, det er ikke akkurat det mest behagelige «plagget» … Ikke lenge igjen nå, da! Spennende 🙂 og de koseklutene, så søte!

    Likt av 1 person

  2. Ojojoj. Som de andre sier: godt det ikke var svangerskapsforgiftning!!! Og for noen søte kosekluter! Avkommet har brukt gulpekluter som kosekluter, hahah. Eller kloseklut som det konsekvent blir kalt 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s