Sånn ca høygravid

I dag er det 40 dager til termin, og i følge google så kvalifiseres jeg nå som høygravid! Og det stemmer jo bra med hvordan jeg føler meg for tiden, haha. Feiret med en time full kroppsmassasje, herlighet så digg. Jeg har gått til massasje hver tredje uke de siste månedene. Neste uke skal jeg til frisør og til fotpleie (begynner å bli veldig vanskelig å rekke frem til beina mine selv, greit å overlate det til eksperten). Jeg tar disse rådene om egenpleie og egentid som folk snakker om veldig seriøst.

For noen dager siden hadde jeg en fotoshoot med meg selv, for jeg tenker det er gøy å kunne se tilbake på den store magen. Håper å få tatt noen bilder når jeg er enda nærmere termin også. ♥

34+1

34+1

34+1

Reklamer
Publisert under Baby

9 kommentarer om “Sånn ca høygravid

  1. Fine bilder!! For en fin mage, og kjole!

    Så flink du er med selvpleie. Det fortjener du! Skulle ønske jeg var like flink. Nyt den siste tiden, den går veldig fort (selv om det kanskje ikke alltid vil føles sånn fremover)

    Likt av 1 person

  2. såå fin ❤ Jeg hadde tenkt å ta flere bilder med magen, men plutselig så var bare babyen ute! Haha! Heldigvis hadde jeg tatt et par litt tidligere i svangerskapet, så jeg har hvertfall noen minner ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s