Alle hverdagene

Untitled

Jeg prøver å huske hvordan august var. August var litt slitsom. Det startet greit, jeg hadde nettopp hatt ferie. Men det var tungt å starte på jobb med en kropp som begynte å merke graviditeten ganske godt. Bestemor døde plutselig etter et sykehus- og sykehjemsopphold – noe som kom som en overraskelse, for hun var på bedringens vei og vi trodde virkelig at hun skulle få flytte hjem igjen. Det ble begravelse på Mausund – ufattelig trist, men også fint å ha hele familien samlet.

Alle barnebarna samlet på trappa til bestemor! ♥
Untitled

Vi tok også bilder av alle de ni oldebarna. Min baby blir oldebarn nummer ti! Litt trist at bestemor og babyen ikke rakk å møtes, men jeg tenker at hun er heldig som fikk glede av så mange andre oldebarn.

Untitled

Katta har vært ute og terget på seg juling igjen, så han måtte sy noen sting i haka si, og jeg har vært forkjøla, noe som er mange hakk mer slitsomt når man er gravid i tillegg. For noen uker siden sykemeldte jeg meg 40% og i dag sykemeldte jeg meg 100%. Og det føles utrolig feil og teit å sykemelde seg fordi man er gravid, men jeg greier ikke å fungere godt nok som miljøterapeut. Jeg er vant til å sette brukernes behov foran mine egne, men det går ikke nå. Nå er det meg og babyen først.

Ok, det var alt det kjipe, men ting er ikke kjipt hele tiden altså. For det meste er ting ganske bra! Prøver å lære meg å høre etter når kroppen ikke orker mer. Og det er ikke bare slitsomt å være gravid, det er ganske fint også. Merker at jeg blir veeeeldig navlebeskuende og selvopptatt, haha. All oppmerksomheten min retter seg mot aktiviteten i magen – for han er en meget aktiv liten fyr! Åh, men det er så fint. Gleder meg til å møte han!

Og jeg gleder meg til å kle han opp i klær strikket av min flinke mormor
Untitled

Og denne romperen fra h&m og nostalgiske nattdrakter – disse minner meg nemlig om gardinene som hang på mitt eget barnerom
Untitled

Dette fargerike bildet fra Kristiansund gjør meg så glad! Trykk her for å se flere bilder fra båtturen til Kristiansund, Grip & Veiholmen
Untitled

Små turer i naturen er fint
Untitled

Og møbelmaling er gøy!
Untitled

skal jeg gå en tur og fintenke litt på hva jeg skal bruke disse ukene til fremover. Mye hvile, helt klart, men jeg må ha noen planer og noe å gjøre også. Og så må jeg besøke jobben. Jeg tviler ikke på at jeg kommer til å trives med permisjon altså, men et år borte fra arbeidsplassen er lenge, særlig når arbeidsplassen føles som mitt andre hjem.

Reklamer

3 kommentarer om “Alle hverdagene

 1. Trist å høre om bestemoren din ❤ klem!

  Og det med graviditet.. Det er litt rart, for man er jo ikke syk, samtidig går kroppen gjennom ganske store endringer og arbeider på sett og vis hele døgnet. Ikke rart man kan bli sliten av helt normale aktiviteter, for ikke snakke om jobb. Jeg synes det høres fornuftig ut å roe ned når du kjenner at det kanskje er det beste for alle. Det føles sikkert litt merkelig eller unødvendig, men viktig å ta vare på seg selv også! Spennende tider fremover ^^

  Likt av 1 person

 2. Jeg synes det å sykemelde seg pga. smerter som kommer ved graviditeten er helt greit på lik linje med alt annet. Jeg vet om mange som har hatt det svært vondt, slikt er jo svært ulikt fra person til person. Og ingen kan kjenner hvordan du har det, bortsett fra deg selv ❤

  Likt av 1 person

  1. Jeg er jo helt enig i det du sier, og jeg har full forståelse for andre gravide som sykemelder seg. Likevel satt det langt inne å gjøre det samme selv. Men jeg tror nok at valget var riktig og nødvendig 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s