Jobbhelg/festivalhelg

Untitled

Untitled

Untitled

Denne helgen har det vært festival på Frøya, og denne helgen har jeg hatt jobbhelg. Kveldsvakt på fredag og 13-timers vakter på lørdag og søndag. Hadde derfor ingen planer om å dra på festival, men kjæresten fiksa gratisbillett til meg, så da tok jeg turen innom etter jobb både fredag og lørdag.

Fredagen var grei, etter en vanlig arbeidsdag var jeg ikke så sjukt sliten – og jeg er så fornøyd med å få sett John Olav Nilsen & Nordsjøen igjen. Lørdagen hadde jeg supervondt i ryggen, men jeg hadde så lyst til å se Oslo Ess! Så jeg dro dit, men greide ikke stå foran scenen så lenge om gangen, alt for vondt. Dro derfor hjem før konserten var helt ferdig, men jeg fikk i hvertfall med meg noe. Jan Ove fra Kaizers spilte før Oslo Ess, men jeg rakk bare å høre den siste sangen på vei til festivalområdet – da jeg kom inn var han ferdig å synge og hadde en danseavslutning sammen med bandet. Oh well.

Arbeidshelga var fin. Slitsom, men fin. I dag er jeg supersliten og har ikke gjort så mye. Pappa har vært innom på besøk og vi har vært hos bestemor på sykehjemmet og jeg har vært på runde for å plukke opp gratispakker med babyutstyr fra forskjellige butikker. Haha, litt ivrig da. Fortsatt 11 uker til termin, men jeg liker å ha ting på plass! ♥

Nåå skal jeg fortsette å gjøre så lite som mulig og lade opp til jobb igjen i morgen tidlig.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s