Ting man pakker i ryggsekken når man skal ut og fly

Av en eller annen grunn er det gøy å se hva andre har i veska, og hakket mer spennende (vel..) er det å se tips til hvordan man pakker til ulike ting. Eller er det bare meg? Haha! Uansett, pakking er en kunst, man vil ikke ha med for mye og man vil i hvert fall ikke ha med for lite. 
Jeg er veldig fornøyd med koffertpakkingen min denne ferien, men akkurat nå er det håndbagasjen som skal vises frem. 

For det første; ny sekk fra h&m!

Og i denne sekken har jeg:

 • Reisedokumenter! Ikke alltid jeg synes det er nødvendig, men nå blir det en del forskjellige flyvninger og hoteller, så da synes jeg det er greit å ha alt samlet i papirform 

 • Bullet journal og penn

 • Pass, så klart

 • Solbriller, mest for å ha de på kjøreturen til flyplassen 

 • Oppblåsbar nakkepute 

 • Antibac, fuktighetskrem og lypsyl samlet i plastpose og klar for sikkerhetskontroll. Lypsyl må selvsagt ikke i en sånn pose, men det er greit å ha det samlet

 • Små tøyposer er genialt for å samle småting i! Disse er fra søstrene grene. I en har jeg ladere, i den minste har jeg ørepropper så jeg kan høre på musikk, viktigviktig 

 • Kamera + ekstra linse

 • Lommebok

Og da har jeg vel det jeg trenger. Hva er det viktigste du må ha med i håndbagasjen?

Reklamer

7 kommentarer om “Ting man pakker i ryggsekken når man skal ut og fly

 1. Til å være såpass simpelt var dette med tøypose til ladere veldig lurt! Har alltid en mobillader som vikler seg løs og er umulig å få opp sammen med alt det andre. Skal jaggu skaffe meg en liten pose til den! Takk for tips 😉

  Liker

 2. Jeg reiser aller helst med kun håndbagasje, så da har jeg jo absolutt alt jeg trenger på hele reisen i håndbagasjen 😀 Hvis jeg sjekker inn bagasje, pleier jeg likevel å stappe håndbagasjen full av alt mulig i tilfelle den innsjekkede bagasjen forsvinner. Har heldigvis aldri opplevd det, men man vet jo aldri :-p

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s