Ting som er fint

♥ De to fine bøkene jeg kjøpte fra minikids.no; «din historie» og «mammas dagbok», begge fra merket Alfabetdyr. Litt seint i gang med «mammas dagbok», men jeg er godt i gang med å skrive alt jeg husker fra starten av graviditeten. Jeg synes sånt er så gøy! Har ambisjoner om å være flink til å fylle ut disse bøkene, spesielt «din historie», fordi jeg liker så godt å se i min egen babybok som mamma lagde til meg (selv om den aldri ble ferdig, haha)

Untitled

♥ Denne helgen! En tur til Trondheim sammen med Silje med shopping, burger og teater. Vi så «Rai rai i Sherwoodskogen» på Trøndelag teater. Den aller siste forestillingen etter at den har gått i et halvt år, SÅ glad for at vi fikk det med oss. Billettene ble bestilt for to måneder siden, så dette hadde vi gledet oss til lenge, og forestillingen levde opp til alle forventninger!

Untitled

Untitled

Untitled

♥ Den lyserosa drømmen av en jakke jeg kjøpte på Zara i helgen

♥ En babymage som vokser og alle bevegelsene inni der ♥

Untitled

♥ SKAM – alle sesongene, og spesielt avslutningen som kom på lørdag. Jeg så det da jeg kom hjem i dag og måtte grine litt fordi det var så fint

♥ Å gå på tur, selv om det bare er små turer. Og å se søte sauer på disse turene!

Untitled

Untitled

Untitled

♥ Bare fire arbeidsdager igjen, og så har jeg ferie. Gleder meg veldig til å besøke tre storbyer på to uker

♥ Alt babyutstyret og babyklærne vi har fått og kjøpt! Redebygging er gøy ♥


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

2 kommentarer om “Ting som er fint

  1. Jeg har også alltid vært så glad i å se i min egen babybok, så jeg blir så glad når jeg ser at folk opprettholder denne tradisjonen 😉 Og nå kan jeg tenke meg tiden går fort framover. Magen vokser og er ordentlig fin ser jeg ♥

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s