10 ting jeg vil gjøre i sommer

Untitled

Untitled

  1. Bade i sjøen med flamingobaderingen min (jeg var skikkelig glad i å bade i havet da jeg var yngre (hør på gamla), men nå er jeg skikkelig pinglete så det må være ganske varmt før jeg kommer meg uti – vurderer å ta med flamingoen til Barcelona, haha)
  2. Spise vannmelon og smoothie typ hele tiden
  3. Spise is, masse is
  4. Spise grillmat (vil generelt spise)
  5. Gå Ladestien i Trondheim (aldri gjort før)
  6. Bruke solkrem! Har blitt så mye mer nøye med det (hør på gamla #2)
  7. Male ferdig rekkverket på verandaen (SÅ lei – men det blir fint da)
  8. Reise på ferie med Eirik, bare oss to, før vi blir tre ♥
  9. Pusse opp rommet som skal bli babyrom
  10. En dagstur eller liten helgetur til Kristiansund. Så nærme, men jeg har aldri vært der. Har hatt en liten plan om å dra dit flere sommere nå, men det har enda ikke blitt noe av. Prøver igjen i år!

Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s