Møbelmaling

Untitled

Dette barskapet var en av mange ting som fulgte med huset da vi tok over. Jeg synes møbelet er kjempefint, men fargen var ikke det. Og etter hvert som farger og interiør gradvis har falt på plass i stua, så har barskapet skilt seg mer og mer ut. Det passet ikke inn i det hele tatt lenger. Det måtte derfor gjøres noe med det – eller kastes ut.

For en liten måned siden postet jeg bildet over her på insta og spurte om tips til farge. Og jeg fikk mange tips, men fulgte ingen av de, haha. Jeg valgte i stedet svigermors forslag; fargen minty breeze. Resultatet ble sånn her:

Untitled

Jeg synes det ble kjempefint! Fargen passet kjempegodt til et gammelt møbel, og nå passer det så mye bedre inn i stua. Veldig fornøyd, og veldig motivert for mer møbelmaling!


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

10 kommentarer om “Møbelmaling

 1. Med det samme jeg så overskriften og bildet tenkte jeg at det var dumt av deg å muligens ødelegge det fine møbelet. MEN fy søren, det ble jo skikkelig fint! Mye finere og mer «kledelig» enn den originale fargen.

  Likt av 1 person

  1. Det er mange som mener man ikke skal «ødelegge» slike gamle møbler – men for min del synes jeg det er mye bedre å gjøre noe med det og faktisk bruke det, i stedet for å for eksempel kaste det og kjøpe noe nytt.

   Liker

 2. Dødsfint. Så digg farge! Ble litt inspirert nå, for flere år siden fikk jeg et gammelt sybord som jeg malte hvitt, nå har malingen fått litt flekker og jeg vil gjerne bytte litt farger. Kanskje ha forskjellige farger på forskjellige deler, tror dette blir et nytt prosjekt!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s