Hurra for Norge og meg selv

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hurra for 17. mai, for Norge og for meg selv! Bursdag på nasjonaldagen er ganske gøy, selv om jeg må dele dagen med hele landet. En nydelig dag er det uansett! Jeg og Eirik orket ikke tog og taler og sånne ting, så vi hadde goood tid om morgenen, pyntet oss og dro til noen venner for brunch. Det ble masse god mat og kake og SOL, herlighet så fint vær vi fikk. Dagen min fortsatte på jobb med enda mer mat og kake og lek i bakgården, skikkelig koselig. Skal man jobbe på 17. mai så er miljøarbeid det beste du kan holde på med, det er jeg ganske sikker på. ♥ Håper dere hadde en fin 17. mai, alle!


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

3 kommentarer om “Hurra for Norge og meg selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s