Portrettmandag #7

Untitled

Untitled

Denne portrettmandagen kan jeg bjuda på to (gamle) selfies. Oh yes. Jeg liker disse bildene ganske godt, selv om jeg ikke er særlig lik meg. Men må man være så lik seg hele tiden da? Disse bildene får meg også til å savne å ha mørkere hår, men nå skal jeg ikke begynne å farge det igjen. Stakkars hår, det får virkelig gjennomgå.


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

2 kommentarer om “Portrettmandag #7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s