Supermåneden

Jeg har ikke ord for hvor sjuuukt lykkelig jeg er over at det er mai! Mai er en bra måned. Og været har så langt vært upåklagelig. Det er fortsatt kald vind, så klart, men jeg har rukket å sole skuldrene mine noen ganger, når jeg sitter der vinden ikke kan finne meg. Mai er solbriller og grilling og ekstra fine arbeidsdager og turer ute. Og det er måneden jeg har bursdag! Bursdag er gøy. Og endelig har jeg og Eirik fått fortgang i ferieplanleggingen vår! Alle flybilletter er bestilt ♥ Kommer til å fortelle litt mer om de planene senere.

Nå vil jeg dele noen mobilbilder tatt den siste tiden:

Untitled
En dagstur til Trondheim

Untitled
Matcha-te fra Japan

Untitled
Fin jobbdag; ut på rullestol-tur! Ser ut som vi har mista brukerne som satt i stolene, men vi hadde alt under kontroll altså, no worries

Untitled
Ny-trappa snekret av Eirik, i ferd med å bli malt av meg

Untitled

Untitled
Tur til trimhytta på Hammarvika sammen med tante Torunn

Untitled
Grilling med fine folk på Uttian

Untitled
Hekta på vannmelon og smoothie ♥


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

5 kommentarer om “Supermåneden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s