Portrettmandag #6

Vi kjører på med gamle bilder igjen! Dette er Isabel og Stina – håper de synes det er greit at jeg poster fem år gamle bilder av de, heeh. Men, fem år.. FEM år siden jeg bodde i Tallinn? Forstår ikke hvor fort årene har gått. Uansett, disse bildene ble tatt på en dagstur til den lille byen Haapsalu like før jeg skulle flytte hjem til Norge. En skikkelig fin dag ♥

// So it’s time to post some portraits again! These photos where taken on a day trip to Haapsalu in Estonia, back when I was living in Tallinn five years ago. Time flies, and all that. Anyways, hope these two cutiepies don’t mind me posting old photos of them. ♥

Stina

Isabel


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

3 kommentarer om “Portrettmandag #6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s