Byvandring i Bergen

Når jeg er i en by jeg ikke har vært i før, så liker jeg å bare gå rundt og se – og ta bilder. Jeg er veldig fascinert av bygninger, det kan kanskje virke litt rart for dere som bor i byer og ser hus som dette hele tiden, haha. Men for meg er dette så annerledes enn det jeg er vant til å se. Og da må det fotograferes!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

_2110162-2

_2110152-2

_2110164-2

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

7 kommentarer om “Byvandring i Bergen

  1. Ja!! Så fine hus og bygninger! Det øverste bildet er jo helt perfekt.

    Heha, jeg er også slik, selv om jeg bor i byen. Synes det er så koselig å gå rundt i gatene og ta bilder, og bare late litt som jeg er turist selv om jeg har bodd her i årevis.

    Liker

  2. Jeg legger aller best merke til fine bygninger når jeg er ute og reiser. Det Her i Oslo glemmer jeg som regel å løfte blikket for å se på husene. Hadde besøk fra Australia i høst, blant annet av en fotograf. Han kommenterte at det er veldig mange fine bygninger i byen, og når jeg begynte å se nøyere etter, måtte jeg faktisk si meg enig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s