Portrettmandag #5

Forrige mandag sa jeg så ambisiøst at jeg skulle ta nye portrettbilder til denne mandagen, i stedet for å bruke bilder fra arkivet. Og jeg har fått noen meldinger fra folk jeg kan få ta bilder av, kjempegøy! Så det må jeg få gjort noe med snart.

Men i uka som var så ble det ikke tid til kamera og sånne ting. Fullt opp med jobb – og på fredag dro jeg og Eirik til Bergen! Og tusen takk for Bergentipsene, folk! Så mange fine tips ♥ Vi rakk ikke å se/gjøre/spise halvparten, haha, men vi fikk gjort mye synes jeg. Sjukt fin helg! Mer om det senere.

Denne ukas portrettobjekt fant jeg på gata i Bergen. Ok, så er det kanskje ikke helt innafor å bruke kattebilder i denne spalten, men det får gå for denne gangen. Se så fin da!

Untitled

Untitled

Untitled


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

8 kommentarer om “Portrettmandag #5

  1. Those eyes tho. Wow. Like denna spalten så mye at eg klare ikje sei det med ord. ❤

    // Tusen takk June, huhei så eg smilte av din komentar OG for at du har kjøpt no fra nettbutikken min, TAKK. Klem

    Liker

  2. Åh, trodde jeg hadde kommentert! Men tydeligvis ikke.
    Hadde ikke noe veldig viktig å si da, annet enn at den katta var helt nydelig. Det er absolutt ikke juks å bruke katt som portrettobjekt, altså!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s