Miniferie

Untitled

I morgen tidlig reiser jeg og Eirik til Bergen for helgen. Jeg har aldri vært i Bergen før og gleder meg veldig til å se meg rundt der. Jeg vet at vi skal ta Fløibanen og så har vi tenkt oss til akvariet, og ellers skal vi bare vandre rundt. Elsker miniferier!

Dere får ha en god helg! Og kom gjerne med noen Bergentips til oss om dere har noen.


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

7 kommentarer om “Miniferie

 1. Lunsj på Litteraturhuset, kaffe på Det lille Kaffekompaniet, rusletur i Nordnesparken, middag på Naboen, øl på Pingvinen, butikker som Robot, museumsbutikken på KODE, Illums bolighus…
  For å nevne noe☺️

  Liker

 2. Åå, så koselig! Gled dere ❤ Fløyen er kjempefint, særlig når sola begynner å gå ned og det blir fine farger på himmelen. Akvariet er også et must! Skulle gjerne kommet med tips til hva en kan gjøre i byen, men jeg er dessverre litt for dårlig med Bergenstips 😦

  Liker

 3. Oi, så gøy om du aldri har vært her før! Viss de vil drikka billig og koselig anbefalar Ad fontes. Litt vanskeleg å finna, bak stort grått bygg (HF) på høyden, men svært rimeleg på fredagar og koseleg med sofaar og dempa belysning 🙂
  God tur!

  Liker

 4. Aw, herlig. Anbefaler å gå rundt i Skostredet, Lille Øvregate og i området ovenfor Bryggen – der er det så mange fine og koselige strøk! Ellers ser jeg at du har fått mange fine tips! Elsker Nordnesparken, Nygårdsparken, Høyden, Gamle Bergen og ja… Det er så mye! Favorittstedene mine for mat og drikke er Colonialen på Litteraturhuset (Boksalongen som ligger der er også min favoritt bokbutikk, sammen med Norli på Galleriet), Klosteret Kaffebar, Bastant i Stølegaten, Det Lille Kaffekompaniet, Café Aura (for litt gammeldags og ikke så dyr mat), Amalies Hage på biblioteket og Suppologen. De har også god mat på Smaksverket! Og om du vil ha asiatisk er Siam Ratree og Soya best, synes jeg.

  Liker

 5. Forresten er Kafé Spesial bra om du trenger rimelig mat, og! Og Kaf på bryggen er koselig! Og også Blom! Og må ikke glemme Nobel Bopel, en av mine absolutte favorittsteder! Det ligger på Møhlenpris, et veldig fint område!

  Liker

 6. Så gøy! Var der for første gang på lenge før jul. Var innom et kult sted som het BarBarista. Masse farger, vinyl, dill-dall i taket og verdens fineste syden-bakård som gav Barcelonavibes! Anbefales! 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s