Oppdatert

Etter at jeg så denne bloggposten om hvordan man lager en bra om-meg-side så fikk jeg lyst til å oppdatere min egen. So I did. Dere kan trykke her for å se den. Dere finner også lenken i kolonnen til venstre, trykk på Info.

Kom gjerne med tilbakemeldinger om det er noe som mangler/noe som ikke trenger være der. Det ble en del fokus på jobb og sånt, noe som egentlig ikke er relevant til bloggen, men jeg tenker at det er veldig relevant til hvem jeg er. Så. Da ble det sånn.

Ingen bloggpost uten bilder, så her er en av de fine morgenene som har vært i løpet av januar. Seriøst, det har vært SÅ mange fine soloppganger. ♥

Untitled

Untitled


Reklamer

2 kommentarer om “Oppdatert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s