Skitur uten ski

Denne helgen er jeg på hyttetur på Oppdal. På skitur uten ski. Jeg er ikke et skimenneske, men sier jo ikke nei takk til å være med på en helgetur. Så mens de andre er i bakken har jeg gått tur, kjøpt meg en ny anorakk og akkurat nå sitter jeg på en kafé og drikker te. Om ikke så lenge skal jeg møte de andre på afterski – den delen av skituren tror jeg at er mer passende for meg. 

Reklamer

2 kommentarer om “Skitur uten ski

  1. Åh, så fint ❤ Jeg er ikke flink på ski, men synes uansett det er gøy. Å bare ta det rolig mens andre står på ski høres digg ut!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s