Hua Hin og Bangkok

Her kommer flere bilder fra Thailandturen i april i fjor. Jeg har postet ganske mange Thailandbilder tidigere, men så fant jeg tilfeldigvis ut at mange av bildene har stått på «privat visning» på flickr (jeg bruker flickr for å dele bilder på bloggen, jeg laster de ikke opp direkte i wordpress). Det vil si at mange av bildene har kun vært synlige for meg. Derfor slettet jeg unna de innleggene jeg hadde postet om Thailand og startet på nytt.

Jeg hadde tatt helt klart flest mobilbilder på denne turen også, og for ordens skyld så vil jeg ikke blande mobilbilder og kamerabilder i et innlegg (viktig å ha orden!). Så her kommer bildene tatt med Olympusen.

Vi var superheldige og fikk gratis oppgradering til business class på tre av fire flyvninger (praktisk med kjæreste som har kontakter, haha).

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Vi dro på snorkletur til Koh Talu ❤

Untitled

Untitled

Og så mange fargerike fiskebåter

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

(Sleit veldig med innstillingene på kameraet med tanke på at det var så skarpt lys og refleksjoner fra sjøen, enda en grunn til at jeg valgte å bruke mobilen en del)

Untitled

Sjåføren vår, jeg synes han var så søt!

Untitled

Untitled

Untitled

Og her kommer litt ymse bilder av strender og aper og sånt.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Å dra til Apeberget og se på søte aper var noe jeg hadde gledet meg veldig til – men for å være ærlig så ble jeg litt skeptisk til apene. De var ikke så søte. De var skitne, fulle av svulster og de var slemme med hverandre. Og de var mange! Men det var spennende å se, og det kommer ikke frem på disse bildene hvor mange de faktisk var. Det krydde av aper.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Det siste døgnet i Thailand ble tilbragt i Bangkok, og de aller siste timene før vi dro til flyplassen brukte vi oppe på Lebua. Fin avslutning på ferien!

Lebua, Bangkok

Lebua, Bangkok

Lebua, Bangkok

Lebua, Bangkok


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

5 kommentarer om “Hua Hin og Bangkok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s