Malt stue og sovende katt

På stua har vi ferdigmalte veggplater i en standard «hvit-farge». Men den «hvit-fargen» hadde gultoner i seg, noe som kom veldig tydelig frem da jeg malte listene hvite. Ups. Så da måtte jeg bare male hele stua da. Veggene er malt i fargen kritt, en veldig lys og kald gråfarge. Og jeg synes det ble ganske så fint.

Untitled

Untitled

Untitled

Jeg venter ganske utålmodig på å få høre på platene mine igjen. Før jul byttet vi ut lydanlegget fra steinalderen og kjøpte oss en Sonos lydplanke i julegave til hverandre. Superfornøyd med den, men det er ikke mulig å koble til platespilleren – til det må vi ha en Sonos connect. Den var ikke på lager da vi kjøpte lydplanken, men den skulle leveres til oss på lille julaften. Det er en måned siden, og vi har fortsatt ikke fått den fordi butikken har rota det til. Men forhåpentligvis er den her snaaart.

Forresten, kan dere se at jeg har vært i overkant glad i grått? Heh.. Farger er skummelt. Grått og hvitt er trygt. Haha.

Og Vesper matcher interiøret ganske godt der han ligger og sover.

Untitled

Untitled

Untitled


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

8 kommentarer om “Malt stue og sovende katt

 1. Åh, falt heilt pladask for oppsettet med platene på veggen! ❤ Ynskjer meg gal etter ein platespelar, men må stadig anerkjenna at det verken er plass eller peng, enn så lenge.
  Håpar helga vart fin 🙂

  Liker

  1. Det er veldig fint med platespiller altså. Jeg kjøpte min brukt til 500,- tror jeg det var, ganske fornøyd med det! Skulle gjerne hatt en som ser finere ut, men denne funker jo, det er vel det viktigste. Helga har vært kjempefin den, håper din har vært det samme!

   Liker

 2. Så fint! 😀 Liker gråtoner! Når jeg en dag får mitt eget sted, har jeg lyst på gråtoner i stua. Og kjipt med platespilleren, men håper det ordner seg snart!

  Fin pus ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s