Gjenbruk og kaffe

Ny kategori her på bloggen: gjenbruk. Jeg er ikke superflink på gjenbruk må jeg innrømme – jeg kjøper mye nytt og billig som kan byttes ut når jeg blir lei av det, både når det gjelder klær og ting til huset. Samtidig er jeg glad i gamle ting som har litt mer sjel eller en historie knyttet til seg og synes det er fint å blande nytt og gammelt. Og jeg liker veldig godt idéen om å handle på bruktbutikker og finne skatter der – jeg er bare ikke flink til å faktisk gjøre det.

Jeg har sagt det før også, at da vi tok over huset vi bor i nå så var det fullt av møbler og ting – mange, mange ting. Mye gav vi bort til loppemarked i grenda vi bor i, og noe beholdt vi selv.

En av mine absolutte favoritter må være denne kommoden med speil som står i gangen (trykk her), jeg synes den er SÅ fin.

Tenkte jeg kunne vise frem noen av de fine og rare gjenbrukstingene vi har fremover, og starter i dag med kaffekrukkene våre!

Denne fulgte med huset. En porselenskrukke med trelokk som jeg liker ganske godt.
Untitled

Hvis jeg ikke husker helt feil så fant Eirik denne i garasjen? Tok den med inn og vasket den etter beste evne, haha.
Untitled

Og denne fra Oslo Samvirkelag fant jeg på et loppemarked, fikk den for en 10’er.
Untitled

Til slutt vil jeg tipse dere om Stine og hennes etisk 2017-prosjekt, hun skriver reflektert og informativt om blant annet forbruk, og kommer også med tips til hvordan man shopper brukt. Sjekk det ut her.


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

3 kommentarer om “Gjenbruk og kaffe

  1. Så finw bokser! Den røde har vi på hytta, bare kjempe slitt.
    Elsker at du inrømmer at du gjerne vil kjøpe mye brukt, men a det heller blir mye billig nytt. Føler det nesten kan være litt tabu, kanskje spesielt i bloggverden. Har det ganske likt selv, skal prøve flere loppemarked i 2017!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s