Til å bli glad av

Tidligere i mine bloggedager laget jeg relativt ofte sånne innlegg med lister over ting som er fint og ting som gjør meg glad. Det er på tide med en sånn liste igjen! Jeg har nemlig lett for å glemme det positive og fokusere på det negative, så jeg trenger å minne meg selv på alt som er bra, alt som er fint, alt som faktisk fungerer og som er positivt. Jeg tror ikke jeg er alene om det, egentlig.

Here goes, ting som gjør meg glad:

♥ Farmen kjendis og Lothepus – min guilty pleasure nr. 1. Etter tre tequilashots forrige helg hadde vi bestemt oss for å dra på Lothepus-konsert i mars, men dagen derpå fant vi ut at det kræsjet med andre planer. Kanskje like greit?

♥ Jeg og Eirik skal på helgetur til Bergen i februar! Jeg har aldri vært i Bergen, og jeg gleder meg skikkelig.

♥ Det er nå mulig å få sjuuukt god take-away sushi på Frøya. Et stort fremskritt i mattilbudet på denne øya!

♥ Vi hadde vårt første møte i «klubben» denne uka. Okei, det er vel ikke akkurat en klubb, men heller et påskudd for at en gjeng jenter skal møtes til avtalt tid og sted for å være sammen og snakke om alt mulig. Veldig hyggelig er det i alle fall!

♥ Jeg har hatt veldig fine dager på jobb denne uka med blant annet superhyggelig hjemmebesøk og aktiviteter i den splitter nye basishallen sammen med brukere i boligen jeg jobber i, og jeg har tatt meg litt tid til å jobbe med planlegging rundt brukeren jeg er primærkontakt for. Fin jobbuke!

♥ Og apropos jobb: vi har begynt med et prosjekt som handler om tvang og makt ovenfor mennesker med funksjonshemming. Vi har refleksjonsgrupper hvor vi går gjennom mange ulike case’er og lærer oss lovverket for å sikre brukernes rettssikkerhet. Superviktig og kjempespennende!

♥ Dette bildet av meg selv (for noen år siden) med snekkerbukse og rastafletter og sjukt godt humør, haha

Untitled


Følg på instagram // facebook // bloglovin

Reklamer

4 kommentarer om “Til å bli glad av

  1. For ei fin lista og bilde av deg va bare te å dåna av. SÅ hærligt.

    // Tusen takk June, og så glad eg blir av å hørra at du blir inspirert; mission accomplished 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s