Lightroom

Jeg er på leting etter et bilderedigeringsprogram. Har prøvd flere forskjellige gratisprogrammer, men har ikke funnet noen jeg liker godt. Nå tester jeg ut en ukes-trial av Adobe Lightroom. Veldig usikker på om jeg vil kjøpe programmet, men jeg har enda noen dager med gratis utprøving til å bestemme meg. Jeg har også lastet ned noen gratis presets her etter tips fra bloggen winterwinds. Presets er gøy! Her er noen gamle bilder redigert på nytt:

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

9 kommentarer om “Lightroom

 1. NYDLIGE bilder. Eg gjør som Carina; ka e egentlig forskjellen? Hilsen Photoshopentusiast 😉

  // Tusen takk June, det e så gøy å hørra at folk like bildene mine ❤

  Liker

 2. Carina og Milla: Jeg synes programmene er utformet veldig ulikt. Har hatt photoshop selv i mange år, men ikke nå lenger. Lightroom er billigere enn Photoshop, derfor vil jeg gi det en sjanse 🙂

  Liker

 3. Åå, så gøy at du også prøver de ut! 😀 Hva tenker du om det så langt?

  Og til dere over her (som lurer på forskjellen mellom Lightroom og Photoshop); selv synes jeg det er lettere å fikse på raw-bilder (man kaller det kanskje noe annet? haha) i Lightroom. Kan ikke si jeg vet konkrete forskjeller, men det er lettere å være organisert i Lightroom. Man importerer bilder i programmet, og da har man bildene der inne. Når man avslutter programmet, trenger man ikke å tenke på å lagre noe, alle endringer blir lagra inne i programmet automatisk. Neste gang man går inn kan man fortsette der man slapp 🙂 Man slipper derfor å tenke på å lagre bildet i et visst format for å fortsette redigeringa. Om det gir mening, haha. Ganske digg!

  Liker

 4. Kult! Selv var jeg avhengig av Photoshop i mange år, men det er sikkert nærmere ti år siden jeg har brukt programmet nå. Synd, men det var så dyrt. Lightroom har jeg ikke testet ut, men kanskje det er verdt å prøve? 🙂

  Liker

  1. Det er photoshop jeg har brukt i mange år også, juksa det til med en gratisversjon, men nå er den borte og jeg synes det er for dyrt å kjøpe det igjen. Lightroom er billigere, og har alle funksjonene jeg har bruk for i alle fall 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s