Siste glimt av jula

Plutselig er 2017 her! Jeg har trua på at 2017 blir et ganske så bra år. Det er litt uvant å ikke ha så mange konkrete planer, det pleier jeg vanligvis å ha. Men det skal jeg vel alltids få gjort noe med nå på nyåret.

Vi må spole litt tilbake til jula – har dere hatt det fint? Det har jeg! Dagene har gått utrolig raskt med jobb nesten hver dag, julaften og 1. juledag inkludert, og flere familieselskaper både med min og Eirik sin familie. Men det er superhyggelig! Og jeg har også hatt det veldig fint på jobb i jula. En fin slutt på året ♥ Men før jeg kan gi helt slipp på jula 2016 – her er noen stemningsbilder:

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s