Alene

20622336322_53a2e5e5bd_o

Ukens tema i bloggutfordringen er «når jeg er alene», og er det noe jeg kan så er det å være alene. Jeg er skikkelig flink til det, faktisk.

Men man må ikke forveksle det å være alene med det å være ensom. For jeg er ca aldri ensom. Jeg trives nemlig veldig godt i mitt eget selskap, det har jeg alltid gjort. Sånn var det da jeg var lita også. Jeg pleier å si at det er fordi jeg kommer fra en øde øy (det er ikke langt fra sannheten, jeg var den eneste i mitt årskull), men det er jo ikke derfor, jeg er sikker på at jeg hadde vært sånn om jeg vokste opp i en storby også. Det er bare sånn personligheten min er.

Jeg synes det er fascinerende med folk som er veldig utadvendte, pratsomme og kontaktsøkende. Jeg skulle gjerne vært mer sånn selv, men det klarer jeg ikke. Jeg kan kanskje late som i korte perioder, men det er utrolig slitsomt.

Jeg liker folk altså, i alle fall mine folk. De folkene jeg allerede kjenner og er trygg på. De folkene jeg er komfortabel med. Men uansett hvor godt jeg trives med andre så trenger jeg alenetid etter å ha vært med andre mennesker en stund. Introvert kalles det vel.


De andre som er med på utfordringen:

CarolineNadiaMartineCarinaMarie – Luisa – AnonymIngvildStineJune
Milla – Caroline W –  Lise Lotte

Reklamer

3 kommentarer om “Alene

 1. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver. jeg pleide å være veldig introvert selv, før. Men noe har endret seg i det siste, etter jeg flyttet til London kanskje. Nå er jeg ikke så avhengig av den alenetiden som før, og jeg blir lettere ensom. Det er litt trist, men samtidig er jeg så glad for at jeg nå kan nyte andres selskap i så mye større grad. Det er godt å trives mer i det sosiale ❤

  Liker

 2. Jeg er akkurat likedan selv. Blir veldig sliten av sosial omgang og pleide å føle meg annerledes på grunn av det, men er så glad for at flere folk snakker åpent om å ha det sånn nå. Det er jo ikke noe galt i det! Har prøvd å snu det til en bra ting, det betyr jo at vi kanskje er mer uavhengige. Det liker jeg.

  Liker

 3. Alenetid er så godt i blant, jeg tror jeg setter mer pris på det nå etter at jeg ble mamma.
  Jeg er sånn i tvil på hva jeg er, altså introvert eller ekstrovert, jeg er mer glad i å være sosial enn å være utadvendt, tror jeg 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s