Psykopater og juleforberedelser

Det har ikke skjedd så mye i livet mitt i det siste, jeg har nemlig vært opptatt med å bingewatche The Fall på netflix. Sjukt bra serie! Anbefales VELDIG om dere ikke allerede har sett den. Den er ganske ubehagelig til tider, men herregud så spennende. Jeg ble veldig begeistret for den mannlige hovedrolleinnhaveren aka. psykopaten. Måtte google for å finne ut hvem skuespilleren var, tenkte at her har jeg ramlet over et kupp av et talent som INGEN andre vet om! Viste seg at det er han som spiller i Fifty shades of Grey. Filmen som jeg føler jeg er den eneste i verden som ikke har sett. Så nei da, hadde ikke funnet en godt bevart hemmelighet gitt. Så langt i fra.

Bortsett fra å være i psykopatbobla med The Fall så har jeg vært på jobb. Det er liksom det det går i. Jeg har blant annet vært på en jobbtur til Vallersund gård, og der var det fint
Untitled

På jobb i helgen satte jeg sammen et pepperkakehus for første gang i livet! Det gikk bedre enn forventet, det står fortsatt. Tror jeg. Litt bløt snø bare, men sånn er det her på Frøya.
Untitled

Julerødvin og smågodt i sofaen på lørdagskvelden, prima!
Untitled

Altså, dette dyret ♥
Untitled

Og denne mannen ♥
Untitled

I går hadde jeg fri og dro til naboøya for å starte juleshoppingen. Det ble blant annet ugly christmas socks til meg selv
Untitled

Og jeg fikk handlet julegaver til mine tre tantebarn. Pingvindress til minstejenta! Om det er det foreldrene ønsker seg mest? Kanskje ikke, men gjett om tante gleder seg til photoshoot med pingvinMarie! 😀
Untitled

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker så godt å pakke inn gaver. Det er en rar ting å like, synes jeg. Men sånn er det altså.
Untitled

Reklamer

6 kommentarer om “Psykopater og juleforberedelser

  1. Åh. The Fall. Me like!!! Og for et fint pepperkakehus. Det minte meg faktisk på at det må eg jo laga med sønnen min 😀 Juleforberedelser e så gøy. KJEMPEGØY.

    // ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s