Alternativ julekalender

Jeg har et julekalendertips til dere!

Alternativ julekalender går ut på at vi hver dag frem til julaften får høre julesanger av kjente og ukjente artister. Det kan være coverversjoner og orginale sanger. Og det trenger ikke alltid være så juleaktig. Det trenger ikke alltid være så bra heller, men det er noe nytt du (kanskje) ikke har hørt før. Og sånt er gøy. Dere kan trykke her for å følge kalenderen på facebook, eller her for å høre sangene på soundcloud.

Det var forresten gjennom Alternativ julekalender jeg hørte Bendik for første gang (i 2010, herregud, det er en evighet siden), med den fantastiske versjonen av Mitt hjerte alltid vanker. Dere kan trykke her for å høre den. Sååå fint. Jeg håper på flere sånne musikkopplevelser i årets kalender ♥

Untitled

Oppdatert 03.12.16:

Kom nå over denne 2016-versjonen som Bendik spilte på Christine i går. Åh, Bendik er så fantastisk ♥

Reklamer

4 kommentarer om “Alternativ julekalender

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s