Hvordan pynter man til jul når man ikke liker julepynt?

Jeg vet ikke, jeg. Men jeg går for lys og vimpler i ulike former og fasonger. Jeg liker ikke nisser, ikke de tradisjonelle, men vi har to grånisser med nisselua tredd godt over øynene som er ganske søte. Jeg skulle gjerne vært en mer julete person, men jeg greier liksom ikke å bry meg så veldig. Er det lov å si? Jeg er ikke grinch altså, jeg har det fint når jula kommer, men jeg gidder ikke å styre sånn med det. Alle forberedelsene og vaskingen og shoppingen som liksom er obligatorisk. Jeg gidder ikke.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Etter to uker med latmannsmaling (litt nå og litt da, og da tar det jo en evighet å bli ferdig) og en litt mer intens malehelg er jeg endeliiiig ferdig å male stua! No more eggskallfarge med gulskjær i – nå er stua malt i kritt. En lyslys gråblå farge. Ble ganske så fint synes jeg.

Apropos latmannkatt – Vesper hilser! Tjukk og happy katt. Blir ikke bedre.

Untitled

Untitled

Vi har nesten blitt sånne folk som tror katta er babyen vår. Helt innafor. Takk for meg.

(å si at katta er happy var kanskje en overdrivelse eller? hvis blikk kunne drepe, liksom..)

Untitled

Reklamer

En kommentar om “Hvordan pynter man til jul når man ikke liker julepynt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s