En plan + et tips

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Denne ukens tema i bloggutfordringen jeg er med på er D.I.Y aka. gjør det selv. Jeg har ikke laget noe denne uken, men jeg har en plan. Dette er noe jeg har tenkt å gjøre siden vi tok over huset for to år siden, men det har bare ikke blitt prioritert.

Disse krakkene som dere ser på bildet over her var i huset da vi tok over. De er veldig slitte, men litt fine likevel, så jeg tenkte at de kunne beholdes, men at de trenger en oppgradering. Planen er å pusse og lakkere eller male beina, og trekke om putene. Jeg har lett litt på hobbybutikker på nettet tidligere for å finne tekstiler, men har enda ikke funnet noe jeg er fornøyd med. Men skal jeg virkelig gå inn for å finne noe fint og komme i gang med dette prosjektet. To be continued!

Og så vil jeg komme med et tips! For selv om jeg ikke er så sjukt kreativ selv, så synes jeg det er gøy å følge andre folk som er det. Derfor vil jeg tipse dere om bloggen til Beata, en frøken som for det første tar fine bilder, men hun lager også så mye fint. Og rart!

Beata er forresten med på et prosjekt som heter Monthly makers hvor en gjeng svensker bytter på å velge tema hver måned og så må hver av de tolke oppgaven og lage noe ut av det. Dere kan følge prosjektet på facebook. Utrolig kreative folk, jeg blir så imponert.


 

De andre som er med på utfordringen:

CarolineNadiaMartineCarinaMarie – Luisa – AnonymIngvildAngelaStineJuneMilla – Elise – Caroline W –  Lise Lotte

Reklamer

5 kommentarer om “En plan + et tips

  1. Da har du jo laget noe denne uken – du har LAGET en plan, hihi!

    Så fine krakkene var. Jeg likte spesielt den nede til venstre, og med litt TLC blir de nok utrolig vakre og spesielle ❤ Håper vi får se resultatene etterhvert?

    Ønsker deg en god søndag og adventstid ^^

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s