Noen timer i Sudan

Hver lørdag er det språkkafé på frivilligsentralen. Der kan folk som har flyttet hit fra andre land som holder på å lære seg norsk møte «innfødte» å snakke norsk sammen med. Lavterskel integrering right there. Jeg har ikke vært med mange gangene, og nå var det lenge siden forrige gang jeg var der, men jeg skal være flinkere til å prioritere det fremover, for det er skikkelig hyggelig.

Denne lørdagen var det litt mer som skjedde enn vanlig språkkafé, det var også sudansk dag. Folkene fra Sudan hadde invitert alle som ville komme for å fortelle litt om hjemlandet og deres kultur, de viste oss musikk og dans og vi fikk spise sudansk mat. Etter en sånn dag føler jeg faktisk at jeg har fått tilfredstilt noe av reisebehovet mitt! Ikke helt da, men litt.

Untitled

Reklamer

5 kommentarer om “Noen timer i Sudan

    1. Ja, gjør det! I Oslo er det helt sikker MASSE forskjellig man kan gjøre for å bidra til integrering og bli kjent med mennesker. Frøya er jo et ganske lite sted, men jeg synes frivilligsentralen vår er kjempeflink til å arrangere og sette i gang tiltak 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s