Iskaldt

Jeg var så glad i å ta portrettbilder før, og jeg hadde så lyst til å bli skikkelig flink. Men jeg kom liksom aldri dit. Nå kan jeg ikke huske sist jeg tok et portrettbilde, faktisk. Men jeg har noen bilder i arkivet da. Derfor, inspirert av Milla sine ukentlige fotoinnlegg, vil jeg vise frem noen av portrettbildene jeg har tatt tidligere. Først ut; iskald (og fin) Karoline i vinterBodø 2013.

8465526804_4b23b90f2e_o

Karoline

5 svar til “Iskaldt”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s