Røst

Øverst på ønskelista mi over steder jeg vil besøke i Norge er Lofoten. Lofoten er drømmen. Jeg glemmer litt av at jeg faktisk har vært der, helt ytterst der sånn, på Røst. Røst er kjempefint, men det er er ikke helt sånn som jeg forestiller meg at resten av Lofoten er, derfor tenker jeg ikke at jeg har vært i Lofoten, hvis dere skjønner.

Røst er en liten forblåst øy som minner meg veldig om den lille forblåste øya jeg vokste opp på. Røst er stedet pappa dro til på Lofotfiske hver vinter da jeg vokste opp. Da jeg bodde i Bodø var Røst bare en liten hurtigbåtreise unna, så vinteren 2013 da både pappa og lillebroren min var der på fiske så tok jeg en tur dit. Her er bildene fra den helgen:

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Røst

Reklamer

En kommentar om “Røst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s