Pliis lik meg da + et bilde av en donut

Dere, jeg har laget en facebookside til bloggen. Kommer til å legge ut bloggoppdateringer der og diverse greier jeg vil dele med dere men som ikke trenger et eget blogginnlegg. Bilder/musikk/artikler og sånne ting.

Hadde jo en sånn facebookside før også, men slettet den, sånn som jeg jo ofte gjør. Dronningen av internettsletting right here! Og så angrer jeg etterpå da, åf kårs. Fryktelig ubesluttsom da vettu.

Men uansett da, så kan dere trykke her for å like siden. Da blir jeg glad! Takk for meg.

Reklamer

2 kommentarer om “Pliis lik meg da + et bilde av en donut

  1. Done 😀

    // Tusen takk ❤ Det e fordi eg har nådd maks grenså på DPS. Tror ikje du får værra i behandling på DPS mær enn to år. Isåtilfelle ska du vær veldig syk. Og eg e jo ikje der, heldigvis. Vondt gjør det allikavel.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s