Kjipest / finest

I følge bildearkivet mitt så har november alltid vært den kjipeste fotomåneden. Måneden hvor lysten til å ta bilder bare forsvinner. Det er flere grunner til det; kjipt vær, lite dagslys, eksamensperioder, generelt lite som skjer og da er det heller ikke så mye å ta bilder av.

Men i år kjennes det ut som dette forandrer seg. Det er november og jeg er på en aldri så liten opptur når det gjelder fotografering. Jeg og kameraet har blitt venner igjen, og det er veldig hyggelig. Det har gått så lang tid med bare mobilbilder, men det er nok nå. Jeg kan ikke bare ta bilder med mobilen, selv om det er så enkelt og greit, selv om bildene blir bra (til mobilbilder å være). Olympusen skal få bli med meg rundt omkring og november skal bli den fineste fotomåneden. Finere enn før, i hvert fall.

Det er gøy å synes at foto er gøy igjen!

Her er noen bilder fra lørdagen og søndagen i Trondheim + bilturen hjemover til Frøya. Helgen var skikkelig fin, jeg og Eirik var på Kråkesølvkonsert (som jeg allerede har vist bilder fra), vi besøkte storebroren min og familien, spiste grillfest på Graffi (så sykt standard, men herregud, det er så godt) og var på en aldri så liten hjemmefest før og etter konserten.

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Jeg dro og så minnesmerket etter 22. juli, jeg var faktisk ikke klar over at det var laget noe sånt i Trondheim før jeg så det på bloggen til Kristine

Trondheim

Trondheim

Trondheim

Kjørte hjemover i vinterlandskapet mens vi fortsatt hadde dagslyset med oss på søndag
Trondheim

Trondheim

Fin helg ♥ Håper dere har hatt en fin en også!

Reklamer

8 kommentarer om “Kjipest / finest

  1. Åh så fint. JA det e kjempegøy når fotolysten komme tebake. Det e nesten som ein long lost friend som komme på besøk ❤

    // Kor i Skottland? Inverness 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s