Where to next?

Det er ikke helt enkelt å kombinere fulltidsjobb, samboer og huslån med rastløshet og behovet for å reise rundt i verden, men jeg prøver.

Målet mitt for 2016 var å reise utenfor Europa. Det synes jeg at jeg har fått til helt utmerket med en reise til Thailand og en reise til Tanzania.

Men disse reisene føles allerede som en evighet siden. Jeg vil reise meeeeer. Har ikke tid eller mulighet på dette året, men det er ikke så lenge til et nytt år med nye ferieuker til disposisjon! Så da er det bare å starte planleggingen, da.

Kan jo bare lukke øynene å peke?

Untitled

Reklamer

8 kommentarer om “Where to next?

 1. Jeg kjenner til problematikken. 🙂
  Har konstant Wanderlust!
  Men kan vel ikke klage siden jeg var i Tyskland i påsken og tok en Road Trip i Tyrkia i sommer.
  Ser frem til et nytt år med nye reisemuligheter 🙂

  Liker

 2. Jeg vet hvordan det er å kjenne på lysten til å reise. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Australia 😄 Hittil har jeg bare vært i Spania, Frankrike og England. Men én gang skal jeg reise for å se landet jeg har drømt om å se siden jeg var lita og drømte om det som lå på andre siden av jordkloden ☺

  Liker

 3. Er en reiselysten sjel selv. nå har jeg faktisk tatt meg friheten, før studier og forpliktelser, til å reise en del. nepal, myanmar, kina og japan. kan kanskje ikke anbefale stedene før jeg har dratt dit? eller?

  Liker

  1. Joda, du kan anbefale likevel 😀 Håper du blogger fra/om reisene? Hadde vært gøy å se! Nepal og Myanmar skulle jeg gjerne sett også. Kjæresten min er i Japan nå gjennom jobb og jeg håper å få bli med dit eller til Kina en gang i fremtiden 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s