Oktoberdager

Oktober er jo litt sånn som dette:

Untitled

Alle fine fargene! Alt det fine lyset! Det blir nesten for mye for meg, holder på å kjøre av veien til jobb av soloppganger og høstfargede trær og hjælp, det ER så fint.

Da jeg var på Mausund forrige helg fikk jeg med meg livemusikk av Deckhands – en slags spin-off av det rølpete Trondheimsbaserte mannskoret Svartlamon Hardkor. Det var dystert, det var salmer på tysk og det var sjukt bra vokal som gjorde at til tross for at det var mildt sagt sært, så var det også veldig bra.

Untitled

Untitled

En vegg i huset vårt. Veggen med det rare på, liksom. En hengeplante, polaroidkameraet, elefanten fra Tanzania og en ananas. Ikke noe å si på interiørsmaken min, si.

Untitled

Dette er Ella, den splitter nye datteren til en av mine kusiner! Fine, lille Ella. Kjempeliten faktisk, hun hadde det nemlig litt i overkant travelt med å hilse på verden. Men såå fin og så sterk.

Untitled

Et maleri fra en utstilling av den lokale kunstneren Astri Reppe, SÅ flink

Untitled

På lørdag var vi på Havets festbord og spiste maaaasse god sjømat, typ krabbe og reker og kamskjell og sushi og alt mulig, nomnomnom

Eirik var der

Untitled

Marius var der og hadde pyntet seg med bordpynten (okei da, det var kanskje jeg som pyntet Marius med bordpynten)

Untitled

Pyntet meg selv med bordpynten også. Den holdt faktisk gjennom hele kvelden, den holdt så godt at jeg liksom måtte røske den ut av håret da jeg gikk og la meg. Våknet morgenen etterpå til rognebær over hele soveromsgulvet.

Untitled

Dro til Trondheim på søndag. Gikk forbi P3-aksjonen på kvelden på vei til hotellet og fikk med meg det store øyeblikket da Ronny fikk man bun.

Untitled

Mandagsmorgen på vei til kurs – siste rest av P3-aksjonen var der enda

Untitled

Kurset var ganske interessant, det handlet om ungdom med Asperger syndrom, hvilke utfordringer og muligheter diagnosen fører med seg, og det var fokus på overgangen til arbeidslivet, noe som kan være en stor bekymringen både for ungdommene som har diagnosen og familiene.

Nå har jeg noen timer igjen i Trondheim før jeg tar båten tilbake til Frøya. Øyværing på bytur = jeg skal på shopping.

Reklamer

4 kommentarer om “Oktoberdager

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s