Video: Safaristemning

Her er noen videoklipp fra safarien jeg og Silje var på i Tanzania for noen måneder siden. Jeg er jo mest glad i å ta bilder, det å filme er jeg ikke god på i det hele tatt, men det er fint å ha noen sånne klipp også synes jeg. Jeg gjenopplever stemningen på en helt annen måte når lyden også er med. Åh, safaristemning ♥ Det dere kan se her er en stille morgenstund i flodhestdammen + løvinnene som chiller på savannen. Så fint!


Safari i Mikumi nasjonalpark, Tanzania from June Iversen on Vimeo.

Og her er også et superkort klipp av elefanten som lusker seg forbi oss (tenk at elefanten går så stille?) som jeg ikke fikk klippet sammen med de andre klippene (haha, jeg tror ikke jeg har videoterminologien på plass heller) fordi elefantklippet var i iPhone-format. Jepp.


Safari i Mikumi nasjonalpark, Tanzania from June Iversen on Vimeo.

Og så kan dere trykke her for å se bildene fra safarien!

Reklamer

9 kommentarer om “Video: Safaristemning

 1. Åh. Safarivideo. Nydligt. SÅ misunnelig. For noen vakre dyr me har her i verden. Blir rørt ❤

  // Åh, tusen tusen takk, det betyr mye for meg å hørra 😀

  Liker

 2. Åh, det der var fint. Men, må innrømme at de flodhestene hadde skremt meg litt… Haha.

  Ser virkelig helt fantastisk ut, altså!

  Liker

  1. Hah, skvatt til noen ganger vi også! De beste (verste? Alt etter som) lydene fikk jeg dessverre ikke fanget på film, men dere får en liten feeling av det, haha

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s