Sånn er det

  • Papirer hit og dit og underskrifter her og der og på den siden der og med blokkbokstaver der, alt er ferdig, finito, lånet kom inn på kontoen og svosj så var pengene borte igjen, og nå er vi huseiere. Gøy!

  • Jeg drikker årets julebrusflaske nr. 2 og tenker på den gangen da jeg hadde prinsipper angående når det var lov å drikke julebrusen, men det gikk over

  • Fotoredigeringsprogrammet som jeg på magisk vis har hatt gratis i mange år ved hjelp av noen som kan sånt fungerer ikke lenger, og jeg måtte finne et annet alternativ. Jeg bruker nå noe som heter Polarr Photo Editor, vet ikke helt hva jeg synes om det enda, må vel bare prøve å venne meg til det sikkert

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

  • I helga var jeg på Mausund på pappabesøk, har vært litt lite der de siste månedene, men det er fordi pappa har vært en del på Frøya så jeg har jo møtt han uansett, men det er koselig å være i barndomsheimen av og til også

  • Jeg har begynt i ny jobb for en liten periode, et aldri så lite vikariat bort fra den vanlige jobben min, og det er spennende og det er gøy og det er skummelt og det er vel sånn det skal være når man gjør noe som er helt nytt og som man ikke kan fra før

  • Apropos jobb, på mandag skal jeg på dagskurs i Trondheim arrangert av autismeforeningen, jeg synes det er så gøy å få dra på sånne ting

  • P3-aksjonen er godt i gang og står på i bakgrunnen konstant, og det er så hyggeliiiig

Så sånn er det her altså.

Reklamer

3 kommentarer om “Sånn er det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s