Her bor vi

Endelig er huset hvitmalt ♥ Jeg synes det ble så mye finere, og så ser det litt større ut også. Vi eier og bor i bare den ene delen enda, men snart – når alt papirarbeidet er i orden – eier vi hele huset.

Untitled

Jeg har noen maleprosjekter utover høsten også. Stua og gangen skal i hvert fall males, og lister her og der burde også males. Fryktelig kjedelig og veldig nødvendig. Men bortsett fra det så det ikke så mye som gjenstår, egentlig. Helt til jeg plutselig bestemmer meg for å ommøblere igjen da, det kan jo plutselig skje. Jeg er alt for glad i å ommøblere.

Untitled

Untitled

Du kan trykke her for å se blogginnlegg jeg har skrevet om oppussingen tidligere. Det kommer nok flere innlegg etter hvert, for nå ser det annerledes ut, haha. Vi har blant annet flyttet inn på et annet soverom, og det gamle soverommet er nå rom til alle klærne. Fordi hvorfor ikke.

Reklamer

3 kommentarer om “Her bor vi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s