Ting som er bra

♥ Jeg har kjøpt meg ny mobil og er superfornøyd. Det er en Huawei P9 med Leica-kamera. Leica! Åh, det er så bra, elsker det. Hadde aldri trodd jeg skulle gå over til noe annet enn iPhone, men har du sett, det gikk da helt fint, det.

♥ Kråkesølvkonsert i november

♥ Tromsøtur i september

♥ Huset vårt, jeg er så glad i huset vårt. Føler meg skikkelig hjemme her nå. Det er lite og det er skjevt og gammelt, men pusset opp ganske mye, og jeg liker meg her.

♥ Blomster på bordet og et nytt mini-drivhus som enda står tomt, men som skal få innhold snart

2016-08-27-10.09.27-1

♥ En ting til om huset; det er i ferd med å gå fra gult til hvitt, og det blir så fiiint. Skal vise dere bilder når det er ferdig malt.

♥ Vesper, som startet året som en skikkelig ulykkeskatt med slåssing og bittskader og mange turer til veterinæren, har nå endelig roet seg ned og ikke hatt behov for veterinærhjelp på fire måneder. Lover bra!

♥ Gilmore girls sesong 1 på netflix

♥ Netflix, generelt. Så mange serier å catch up on. Elsker netflix

Reklamer

4 kommentarer om “Ting som er bra

  1. Så fint innlegg 😀 Liker å lese at du trives i huset! Ang. bytte av telefon, så vurderer jeg å gjøre det samme selv, når den tid kommer. Liker å prøve nye ting. Hva synes du om telefonen generelt, og kameraet?

    Liker

    1. Jeg synes telefonen er overraskende lik iPhone, selv om det er en android, og det synes jeg er veldig positivt! Kameraet er fantastisk, dybdeskarpheten er helt utrolig. Veeeldig fornøyd med den 😀

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s